Grindvloer.nl | Kunststof gebonden vloerenBetonlookvloer

Er bestaan verschillende soorten betonlook vloeren.

De traditionele betonlookvloer heeft als nadeel dat vlekken in de vloer trekken en niet of moeilijk te verwijderen zijn. Je krijgt hierbij dus in de loop der tijd een vloer die er "geleefd" uit ziet. Hoewel sommigen mensen hier misschien van houden, kunt u zich afvragen hoe hygiënisch dit is.

 

Een bij ons aangesloten bedrijf heeft daarom een betonlook troffelvloer ontwikkeld. Hierbij krijgt u een troffelvloer in een betonlook effect (maar u kunt het ook een beetje vergelijken met een marmerlook).

 betonlook troffelvloer

 

 

Voordelen betonlook troffelvloer

De voordelen van een betonlook troffelvloer t.o.v. een traditionele betonlookvloer is dat dat deze vloer altijd wordt afgewerkt met een dichtzetlaag waardoor de vloer vloeistofdicht wordt, en optioneel afgewerkt met een matteringslaag.

De matteringslaag geeft een optisch mooier effect en heeft als extra voordeel dat deze beter bestand is tegen langdurige waterbelasting en zal verkleuringen door UV-stralen tot een minimum beperken.

 

Kleuren betonlook troffelvloer

Een betonlook troffelvloer is geheel naar eigen smaak samen te stellen. U kunt kiezen uit vele verschillende grijstinten, maar ook elke andere kleur is mogelijk, denk hierbij bijvoorbeeld aan 2 tinten bruin, blauw of welke kleur uw voorkeur ook naar uit gaat. Hoe dichter de kleurtinten bij elkaar liggen, hoe rustiger het effect zal ogen. Houdt u juist van een wat drukkere vloer kunt u kleuren kiezen die wat meer uit elkaar liggen.

troffelvloer betonlook